DK 2023 00026

Patent- og Varemærkestyrelsen har registreret WallZoo's plankeboards som en brugsmodelregistrering under nr. DK 2023 00026.











Stine Lose

1 af 4
Alf P eller Alf Pedersen alias CEAZAR - Kunst på Plankeboard af WallZoo ApS

ZEAZAR

Bag pseudonymet ZEAZAR finder man kunstneren Alf Pedersen bedre kendt som Alf P, da Alf P primært fokuserer på salg af originale kunstværker.
De motiver, som WallZoo ApS producerer på plankeboards, er reproduktioner af Alf Ps originale værker eller udsnit af dem.
Hvert motiv får tildelt et unikt nummer, og der bliver kun lavet 30 eksemplarer af hvert motiv på plankeboards af WallZoo ApS.

Alf Ps originale værker kan ses og købes her https://alf-p.com/


Om Alf Pedersen

Med over 20 års erfaring som kunstner, kombinerer Alf Pedersen nedrivning af plakatsøjler og genbrugsmaterialer i sit unikke udtryk. Hans kunst trækker inspiration fra en bred vifte af ikoner, herunder genrer som Jazz, Punk og Rock samt markante personligheder fra verdenshistorien.
Alf beskriver sin kunststil som neo punk pop art og integrerer ofte spray og akryl i neonfarver sammen med plakater af ikoner.

Primær inspiration hentes fra Tyskland, især fra byerne Hamborg og Berlin, som Alf P jævnligt besøger for at indsamle nedrevne plakater og andet papirmateriale.
Opvokset i Esbjerg i en fiskerfamilie, har Alf Pedersens liv og kunst udviklet sig til nye højder. Efter at have tilbragt et par år med selv at prøve fiskeri, har hans erfaringer som fisker også vævet sig ind i hans kunstneriske rejse.

Alf P har desuden tilbragt længere perioder i udlandet, herunder i lande som Ghana og Schweiz.
Disse internationale ophold har beriget hans kunst med forskellige kulturelle perspektiver og bidraget til den mangfoldige inspiration, der præger hans værker.

Alf P har fundet et hjem ved Esbjergs havn, hvor han har etableret sine dynamiske atelier, her fortsætter Alf med at udforske og skabe motiver med ikoner fra hele verden.
Alf Ps Studie er et sted uden regler og hvor alle er velkomne som de er.

Stine Lose

Stine Lose er en 39-årig kunstner, der allerede som barn fandt sin vej ind i kunsten. I skolen begyndte hun at tegne for at holde sig vågen i timerne, og hun har altid haft et behov for at udtrykke sig kreativt, da hun aldrig har været god til at sidde stille og lytte.

Hendes far malede på hobbyplan og gav sin interesse videre til Stine.
Til jul og fødselsdage gav han hende blyanter, lærreder og maling. Hun tror, han så noget særligt i hende, ligesom mange andre har gjort gennem tiden, når de har bedt hende om at male noget i en bestemt stil.
Disse opgaver har været med til at udvikle hende, da hun hver gang har lært nye teknikker og måder at male på.

Stine begyndte at male med akryl, da hun var 12 år, og hun har malet on/off lige siden.
Selvom hun nogle gange tager en pause fra sin kunst, bliver hun altid trukket tilbage til den.
Som en meget kreativ person har hun ofte svært ved at færdiggøre et projekt, før en ny idé dukker op, og det betyder, at hun har svært ved at holde sig til én stilart, da hun gerne vil prøve det hele.

Da hun begyndte at skabe sine collage- og grafiske malerier med ansigter og masser af farver, begyndte folk for alvor at lægge mærke til hendes kunst

Lena Jeanet Bech

Lena, 52, har altid været kreativ, men for 13 år siden blev det hendes redning, da hun fik diagnosen sclerose.

Sygdommen ramte hendes hjernestamme og gav kroniske nervesmerter over hele kroppen.
Lena brugte sin kunst som en måde at aflede smerten på og holde sig oppe.
Kunsten gav hendes hverdag nyt indhold, efter at livet blev langt mere passivt, end hun var vant til.
Som 13-årig begyndte Lena at arbejde i køkkenet på Snoghøj Gammel Færgegård, hos sine hendes bedsteforældre. Senere arbejdede hun i mange år med fysisk krævende jobs, men i en alder af 40 var hendes krop slidt ned med fem diskusprolapser og sclerose. På trods af det nægtede Lena at give op. Hun skabte et kreativt frirum i sit hjem, som nu er en blanding af et museum og et atelier – hendes "hule" – Her er der kun én regel: Føl dig hjemme, hyg dig og ha' det sjovt.

Genbrug er en hjørnesten i Lenas kunst, hvor hun elsker at give nyt liv til kasserede ting, herunder genbrugslærreder.
Da hendes hænder ofte driller på grund af sygdommen, er hun nødt til at fingermale, hvilket har vist sig at være en nemmere og mere intuitiv metode for hende.
I sommer mødte Lena WallZoo, og efter at have vist dem sine værker, besluttede hun at tage springet som kunstner.
Nu debuterer Lena som kunstner i en alder af 52 og håber, at hendes kunst vil blive godt modtaget.

Roland Uldall, kunst på plankeboards af WallZoo ApS

Roland Uldall

Efter at Roland Uldall, den østjyskfynske kunstner og FN-veteran, blev såret under en udstationering som overkonstabel for det danske forsvar i 1995, blev han ramt af alvorlig posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og depression.
Denne oplevelse vendte op og ned på hans tilværelse, men i stedet for at lade sig slå ud begyndte Roland Uldall at kanalisere sine oplevelser og følelser gennem sin kunst, samt engagere sig i frivilligt arbejde.
Det viser sig, at Rolands kunst ikke kun er terapeutisk for ham selv, men også har en beroligende effekt på andre, herunder autistiske børn.
Den måde, hvorpå hans kunst formår at kommunikere og skabe forbindelse, har vist sig at have en positiv indvirkning på dem, der oplever den.
Roland Uldall har derfor fundet en meningsfuld vej til at anvende sin kunst som et middel til både personlig heling og til at bringe glæde til andre.